“De koffie staat klaar”

Over ons

DMS2000

Digital Mobile Systems (DMS) 2000 is sinds 1998 de zakelijke leverancier van producten en diensten voor de mobiele communicatie. Met een jarenlange ervaring zorgt ons team voor een objectief en degelijk advies in de regionale zakelijke markt, de transport- en de dienstverlenende sector.

Sinds 1999 is DMS2000 gestart met de verkoop, onderhoud en implementatie van computer- en netwerksystemen als aanvulling op het productenpakket van mobiele telefoons met bijhorende abonnementen. Bij ons kunt u ook terecht voor caraudio, track & trace systemen en voice over IP oplossingen.

Bij DMS2000 stopt het niet bij de verkoop van een product.

Onze klanten kunnen, zowel op technisch als op commercieel gebied, altijd terecht bij het Service Center en het inbouwstation van DMS 2000. Wij zijn er ook voor u wanneer er zich problemen voordoen met uw mobiele toestel.

Wij zijn aangesloten bij de overkoepelende organisatie van telecom specialisten, Televak Centers, waardoor wij onze klanten een landelijke dekking kunnen garanderen.

Bent u dus op zoek naar een vertrouwde telecom- en ICT specialist bij u in de regio Den Haag, dan bent u bij ons aan het juiste adres.