“Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie”

Portfolio

Mobiel Internet

De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken steeds vaker op locatie, thuis of onderweg. Om dit mogelijk te maken, is het handig om altijd en overal bereikbaar te zijn. Telefonisch, maar ook via e-mail en internet. Daarbij is het praktisch dat we onze agenda kunnen inzien en bijwerken. Of bijvoorbeeld een offerte kunnen versturen of productinformatie kunnen raadplegen, zodat tijd optimaal besteed wordt.

Van eenvoudig en snel op de hoogte blijven, tot een volwaardige mobiele werkplek. KPN biedt u elke vorm van mobiel werken die het beste aansluit bij uw specifieke situatie. Zo zijn er verschillende type abonnementen voor werken met een mobiele telefoon, met een BlackBerry, laptop of tablet. En dankzij het moderne netwerk van KPN bent u overal in Nederland verzekerd van een stabiele, razendsnelle verbinding. Zo gaat er geen kostbare tijd meer verloren en kunt u werken waar u maar wilt. 

Nu ook Mobiel Internet met 4G

Het nieuwe mobiele 4G-netwerk biedt een downloadsnelheid van maximaal 50 Mbit/s en een uploadsnelheid van maximaal 25 Mbit/s. Daarmee is de snelheid vergelijkbaar met wat u gewend bent van vaste internetverbindingen. U kunt dus zonder belemmering gebruikmaken van uw smartphone, tablet of laptop – waar en wanneer u maar wilt.