“Ook voor een  telecom  bespaarcheck kunt u bij ons terecht”

Diensten

Mobiel

De wereld van de mobiele telefonie is aan diverse veranderingen onderhevig. DMS2000 helpt u door u onafhankelijk advies te geven over producten en diensten.

Onafhankelijk specialist op het gebied van ICT en telecom

Als onafhankelijk specialist kunnen wij u adviseren wat voor u of uw bedrijf de meest interessante abonnementsvorm is bij diverse providers. 

Breed assortiment mobiel en tablets

Bent u op zoek naar een smartphone of gewoon een simpel toestel? Wij helpen u graag met een juist advies. Wij kunnen alle gerenommeerde merken leveren.

Bespaar met DMS2000

Dit doen wij door middel van een Total Cost of Ownership (TCO) berekening, een rekentool die aan de hand van uw huidige telefoonrekening een advies zal geven. In de meeste gevallen is door de kennis van onze medewerkers in een oogopslag te zien op welke punten bespaard kan worden.

Laat in onderstaand overzicht uw gegevens achter en upload uw laatste facturen (maximaal 3,3 MB per factuur), zodat wij u al direct kunnen voorzien van een advies op basis van uw verbuikskosten. Hierin zullen wij uw ervaringen met uw huidige aanbieder en eventuele ervaringen uit het verleden meenemen.